Sewa Fotosantai Photobooth Untuk Majlis Kahwin Anda!

Kami daripada Fotosantai Photobooth ialah pakar dalam membantu bakal-bakal pengantin dengan menyediakan servis photobooth premium dan lengkap yang dapat mengelakkan majlis korang hambar dan jugak tetamu tidak akan pulang dengan tangan kosong.

Dapatkan photobooth yang eksklusif dengan harga special untuk majlis kahwin anda. Harga kami serendah RM799 dengan pakej unlimited instant print. Photobooth kami lengkap dengan exclusive guestbook, pendrive untuk soft copies dan photo holder/frame untuk diberikan kepada tetamu sebagai penghargaan. Gambar akan diprint sebanyak mungkin (UNLIMITED). Contoh di dalam gambar sebelah, pengantin memegang customade guestbook dan photo holder atau pun bookmark.

Photo strip ni juga akan didesign mengikut design kad kahwin korang ataupun cita rasa korang. Designer kami akan tolong korang untuk design, boleh jugak pilih dari sample kami yang sedia ada; stok sample kami ada sebanyak 1000++ pelbagai pilihan design, warna, bunga, tema dan sebagainya.

 

Ni adalah sample untuk gambar yang berukuran 3R. Bentuk dia lain sket, lebih kurang macam polaroid size. Tahun 2018 gambar ni telah menjadi pilihan para pengantin. Size ni juga gambarnya lebih besar dan satu shot sahaja (sekali amik sahaja) tapi jangan risau tetamu korang boleh bergambar sebanyak mungkin dah nama pun UNLIMITED.

Kami juga sediakan guestbook yang exclusive dan customade dengan hard cover dan kotak. Plus, crew kami yang bertugas pada majlis anda akan pastikan guestbook penuh dengan ucapan dan membantu tetamu anda yang datang untuk tampalkan gambar dorang.

Ramai client kami yang berpuas hati dan sukakan servis photobooth kami; dari kualiti gambar kami, setup kami yang kemas dan simple, guestbook yang cantik dan jugak crew-crew kami yang sporting dan hensem.
                                  
              
Jom dapatkan pakej-pakej kami cepat!
Kalau minggu depan dah nak kahwin, boleh WHATSAPP kepada team kami sekarang!!
Danny
019-9708300 atau Mimi 013-9786738 
Dah baca, tolong SHARE dengan kawan-kawan lain. Supaya kawan-kawan yang nak kahwin tu dapat sekali.
Follow facebook page kami : Fotosantai Photobooth dan Instagram @fotosantai 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *